#EUface

Evropske volitve 2019

Ne/Ja - razbijalka mitov

Priložnost

Tudi letos s kratkim videom o evropskih projektih do letalskih kart

V vladni službi za razvoj in evropsko kohezijsko politiko so po uspešni lanski izvedbi, tudi letos objavili video natečaj EU projekt, moja zgodba, v okviru katerega bodo nagradili najboljše kratke, do 60-sekundne videe, ki prikazujejo projekte, sofinancirane iz evropskih sredstev oziroma z njimi povezano osebo ali zgodbo.

Priložnost

ESA z novim razpisom Fly Your Satellite za študente

Evropska vesoljska agencija (ESA) zbira prijave za nov razpis v sklopu programa Fly Your Satellite, h kateremu vabijo študentske skupine iz držav članic ESA ter Kanade in Slovenije. Prijave so odprte do 13. oktobra, decembra pa bodo v Noordwijku na Nizozemskem predvidoma pripravili delavnico za finaliste.

Priložnost

Jesenski hackathon o varnosti in mobilnosti

Oktobra bo v Ljubljani potekal jesenski hackathon, na katerem bodo ustvarjali nove digitalne rešitve s področja varnosti in mobilnosti. Cilj javnega nagradnega natečaja je pridobivanje funkcionalnih idej in digitalnih rešitev s področja varnosti in mobilnosti v najširšem pomenu besede. Prijave so mogoče do 4. oktobra.

Priložnost

Novica

Prijave za spodbude za zaposlovanje mladih do konca leta

Zavod RS za zaposlovanje je rok za prijavo za spodbude za trajno zaposlovanje mladih podaljšal do konca leta, so danes sporočili iz zavoda. Delodajalec lahko prek tega programa za zaposlitev brezposelne mlade osebe za nedoločen čas dobi 5000 evrov. Na voljo se še sredstva za zahodno Slovenijo, za vzhodno so že razdeljena.

Naloži več vsebin ...