#EUface

Evropske volitve 2019

Ne/Ja - razbijalka mitov

Priložnost

ESA z novim razpisom Fly Your Satellite za študente

Evropska vesoljska agencija (ESA) zbira prijave za nov razpis v sklopu programa Fly Your Satellite, h kateremu vabijo študentske skupine iz držav članic ESA ter Kanade in Slovenije. Prijave so odprte do 13. oktobra, decembra pa bodo v Noordwijku na Nizozemskem predvidoma pripravili delavnico za finaliste.

Priložnost

Jesenski hackathon o varnosti in mobilnosti

Oktobra bo v Ljubljani potekal jesenski hackathon, na katerem bodo ustvarjali nove digitalne rešitve s področja varnosti in mobilnosti. Cilj javnega nagradnega natečaja je pridobivanje funkcionalnih idej in digitalnih rešitev s področja varnosti in mobilnosti v najširšem pomenu besede. Prijave so mogoče do 4. oktobra.

Priložnost

Novica

Prijave za spodbude za zaposlovanje mladih do konca leta

Zavod RS za zaposlovanje je rok za prijavo za spodbude za trajno zaposlovanje mladih podaljšal do konca leta, so danes sporočili iz zavoda. Delodajalec lahko prek tega programa za zaposlitev brezposelne mlade osebe za nedoločen čas dobi 5000 evrov. Na voljo se še sredstva za zahodno Slovenijo, za vzhodno so že razdeljena.

Priložnost

Vabilo na počitniški program henganja

Društvo za preventivno delo v sklopu programa Hengaj z nami pripravlja brezplačne počitniške aktivnosti za najstnice in najstnike, stare od 13 do 15 let. Program bo potekal v dveh terminih, med 8. in 12. julijem ter med 26. in 30. avgustom. Prijave na prvi termin sprejemajo do 2. julija, za drugega pa do 20. avgusta.

Naloži več vsebin ...