#EUface

Evropske volitve 2019

Ne/Ja - razbijalka mitov

Priložnost

Priložnost za delovno-učno izkušnjo v Nemčiji

Mladi med 18. in 35. letom, ki iščejo zaposlitev, so brezposelni, se ne izobražujejo in ne usposabljajo ter želijo v tujini pridobiti nova znanja in veščine, imajo priložnost za delovno-učno izkušnjo v Nemčiji. V nacionalno shemo mobilnosti za pridobivanje delovno-učnih izkušenj v tujini se lahko prijavijo do 22. maja.

Priložnost

Tekmovanje biotehniških šol letos s poudarkom na kulturni dediščini

Konzorcij biotehniških šol Slovenije danes organizira 5. tekmovanje v znanju in spretnostih dijakov in študentov, ki se bodo preizkusili v več kategorijah na temo kulturne dediščine in tradicije. Poleg tekmovanja bo potekalo tudi več predstavitev in delavnic. Zbrane bo nagovoril minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravko Počivalšek.

Priložnost

Vstopi v svet avtomobilske industrije

Podjetje TPV, eno izmed vodilnih razvojnih dobaviteljev na globalnem trgu avtomobilske industrije, študentom, ki želijo postati del svetovne avtomobilske industrije, ponuja sanjsko priložnost. Med tistimi, ki se bodo prijavili do 15. maja, bodo izbrali kandidata, ki bo 30 dni pomočnik direktorja raziskav in razvoja.

Priložnost

Nagrada Golden Laissez-Passer 2019 za projekte mobilnosti

Golden Laissez-Passer predstavlja simboličen potni list, namenjen študijski ali poklicni mobilnosti. V okviru te pobude vabijo mlade, da do 15. maja delijo svoje ideje za inovativen projekt usposabljanja ali mobilnosti in se potegujejo za 3000 evrov, ki jih lahko vložijo v svoj projekt.

Naloži več vsebin ...