#EUface

Priložnost

Natečaj za oblikovanje pločevinke kave Illy

Slovenski študentje oblikovanja so vabljeni k sodelovanju pri natečaju za grafično poslikavo pločevinke kave Illy. Rezultat tega ustvarjalnega projekta bo posebna izdaja 20.000 pločevink mlete kave, potiskanih z grafiko in imenom mladega slovenskega oblikovalca ali oblikovalke. Rok za oddajo projektov je 31. oktober.

Priložnost

Aksiomin poziv mladim umetnikom U30+

Poziv U30+ ponuja priložnost za mlade umetnice in umetnike s področja novih medijev, vizualnih in performativnih umetnosti ter vseh nedoločenih vmesnih polj, da s pomočjo izkušene ekipe razvijejo in uresničijo svoje projekte. Izbrani trije projekti bodo v letu 2019 predstavljeni v Projektnem prostoru Aksioma ali na drugem prizorišču v Ljubljani.

Priložnost

Fundacija Leona Štuklja nudi štipendije aktivnim mladim

Fundacija Leona Štuklja razpisuje štipendije za dijake in študente, ki dosegajo nadpovprečne študijske uspehe, obenem pa se uspešno vključujejo v športne, kulturne ali humanitarne dejavnosti. Za desetmesečne štipendije v višini 150 evrov, ki jih bo mogoče podaljšati, lahko od danes do 29. oktobra zaprosijo tisti, ki še nimajo štipendije.

Priložnost

Razpis za projekte za boljšo prihodnost Alp

Evropska komisija in Tirolska kot predsedujoča Strategiji EU za alpske regijo (EUSALP) objavljata razpis Alpe! Vaša prihodnost! Vaša ideja!, ki je namenjen mladim z idejami in projektnimi rešitvami, kako lahko Alpe postanejo sodoben, privlačen in trajnosten življenjski prostor. Prijave na razpis zbirajo do 31. oktobra, tri najboljše projekte pa bodo nagradili.

Naloži več vsebin ...