#EUface

Priložnost

Študentsko tekmovanje na temo skrbi za okolje v mestih

Študentom visokih šol ekonomsko-poslovnih ali tehničnih smeri so na voljo prijave na osmo tekmovanje Go green in the City, ki ga organizira podjetje Schneider Electric. Tema tekmovanja je skrb za okolje v mestih s ciljem iskanja inovativnih rešitev za pametnejša in energetsko bolj učinkovita mesta. Prijave so odprte do 1. junija.

Priložnost

Sodeluj v projektu Uprizarjati spol - Ples razlik

Uprizarjati spol - Ples razlik je mednarodni projekt, ki v središče zanimanja postavi povezave med plesom, spolom in aktivizmom. K sodelovanju vabijo mlajše ustvarjalce, ki bodo pridobivali nova znanja in sodelovali z ustvarjalci projekta. Prijave sprejemajo do vključno 30. maja, na razpisu pa bo izbranih deset ljudi.

Priložnost

Iščejo se prostovoljci za pomoč na Festivalu Lent

Na mariborskem Festivalu Lent, ki bo letos potekal med 22. in 30. junijem, igrajo pomembno vlogo prostovoljci, ki pomagajo pri različnih aktivnostih. Med drugim so ključni pri izvedbi programa Art Kamp v Mestnem parku, zato v Zavodu Mars pozivajo vse, ki bi želeli pomagati, da se prijavijo na poziv. Zanje pripravljajo tudi izobraževanje.

Priložnost

Prijavi svoj film na festival ljubiteljskega igranega filma

Festival ljubiteljskega igranega filma #FLIF si prizadeva za promocijo in širjenje ljubiteljskega filma ter za spodbujanje nadaljnjega nastajanja ljubiteljskih filmov. Prijavi svoj film, izkusi užitek predvajanja svojega filma na filmskem festivalu, ki bo 23. in 24. junija v Kovorju blizu Tržiča in se poteguj za nagrade.

Naloži več vsebin ...