#EUface

Priložnost

Bruselj objavil razpis za projekte v okviru evropske solidarnostne enote

Evropska komisija je danes objavila nov razpis za zbiranje projektnih predlogov v okviru evropske solidarnostne enote. Za projekte so iz proračuna EU odobrili 44 milijonov evrov. Kot so sporočili danes v Bruslju, gre za prvega v nizu razpisov, ki bodo do konca leta 2020 najmanj 100.000 mladim omogočili sodelovanje v solidarnostni enoti.

Priložnost

Policija se želi kadrovsko okrepiti

Policija je objavila razpise za več prostih delovnih mest v različnih enotah in oddelkih različnih policijskih uprav. Med drugim bo z 10 novimi močmi okrepila Letalsko policijsko enoto. Službo bo dobilo tudi nekaj kriminalistov, še vedno pa policija išče tudi kandidate za pomožne policiste in za nadzornike državne meje.

Priložnost

V Ljubljani konec meseca mladinske delavnice za najstnike

Društvo za preventivno delo za najstnike, stare od 13 do 15 let, med 20. in 24. avgustom v Ljubljani pripravlja preventivne delavnice o različnih aktualnih temah odraščanja. Udeleženci bodo na njih lahko izmenjali mnenja, na voljo pa bodo tudi zanimive aktivnosti in doživetja, kot so obisk muzeja in botaničnega vrta, igranje namiznih družabnih iger in ogled filma.

Priložnost

Bi delal za Eurostat?

Evropski statistični urad Eurostat zaposli 12 upravnih uslužbencev na področju nacionalnih računov, plačilne bilance ter cen in statistike v okviru postopka v zvezi s čezmernim primanjkljajem/statistike državnih financ. Prijave zbirajo do 16. avgusta, v izbirnem postopku pa bodo izbrali 25 najuspešnejših kandidatov.

Naloži več vsebin ...