#EUface

Evropske volitve 2019

Ne/Ja - razbijalka mitov

Priložnost

Novica

Prijave za spodbude za zaposlovanje mladih do konca leta

Zavod RS za zaposlovanje je rok za prijavo za spodbude za trajno zaposlovanje mladih podaljšal do konca leta, so danes sporočili iz zavoda. Delodajalec lahko prek tega programa za zaposlitev brezposelne mlade osebe za nedoločen čas dobi 5000 evrov. Na voljo se še sredstva za zahodno Slovenijo, za vzhodno so že razdeljena.

Priložnost

Vabilo na počitniški program henganja

Društvo za preventivno delo v sklopu programa Hengaj z nami pripravlja brezplačne počitniške aktivnosti za najstnice in najstnike, stare od 13 do 15 let. Program bo potekal v dveh terminih, med 8. in 12. julijem ter med 26. in 30. avgustom. Prijave na prvi termin sprejemajo do 2. julija, za drugega pa do 20. avgusta.

Priložnost

Poletne šole za dijake v organizaciji Univerze v Ljubljani

Mladi, ki se še odločajo za študij, lahko preverijo, če je želeni študij res pravi zanje. V času počitnic fakultete in akademije Univerze v Ljubljani organizirajo poletne šole, na katerih lahko dijaki pridobijo specifična strokovna znanja in se prepričajo o pravilnosti izbire študija. Poletne šole pod naslovom Več kot 360 priložnosti, ki čakajo nate bodo potekale od 26. do 30. avgusta.

Naloži več vsebin ...