#EUface

Priložnost 26.6.2018 9:23

Program EDIT julija v Ljubljani in Mariboru

Pridruži se dvotedenskemu brezplačnemu programu EDIT, ki bo med 16. in 27. julijem potekal v Ljubljani in Mariboru, ter osvoji najnovejše tehnologije. V Mariboru se bodo udeleženci izobrazili v gradnji igralniških vizualizacij, v Ljubljani pa bodo zgradili platformo za interakcijo s potniki.

Poletna šola EDIT je lahko prvi korak na poslovni poti na področju informacijskih tehnologij. Prav tako je lahko odlična priložnost za spoznavanje ljudi s podobnimi željami in razvijanje poslovnega omrežja.

Udeleženci šole v Mariboru se bodo učili, kako z analitiko podatkov v realnem času razkriti zgodbe, ki se skrivajo v igralnih avtomatih. Sodelovali bodo pri oblikovanju uporabniku prijaznih grafičnih predstavitev podatkov (načrt igralnice), ki prikazujejo informacije, kot so najbolj "vroči" igralni avtomati, okvare, sumljive aktivnosti in varnostna tveganja.

Tisti v Ljubljani pa bodo razvili lastno platformo, s katero bodo pritegnili pozornost potnikov med potovanji na dolge razdalje (vlak, avtobus, letalo). Program bo udeležencem pomagal osvojiti nova znanja o zalednih in uporabniških tehnologijah, rudarjenju podatkov, nadzornih ploščah za administratorje ter igrifikaciji.