#EUface

Priložnost 20.6.2017 16:46

Prijave na sedmi natečaj MOSovi podjetni talenti do 30. junija

Celjski sejem zbira prijave na sedmi natečaj MOSovi podjetni talenti do 30. junija. Na natečaj se lahko prijavijo podjetniki oziroma člani podjetniške skupine, stari od 18 do 35 let. Najboljših 10 podjetniških idej bo dobilo paket storitev na mednarodnem obrtnem sejmu (MOS), ki vključuje brezplačno predstavitev na skupnem razstavnem prostoru s potrebno opremo.

Organizatorji natečaja bodo poskrbeli tudi za splošno promocijo MOSovih podjetnih talentov, osebno svetovanje pri poslovni ideji, nagrade pa bodo prispevali tudi partnerji natečaja. Ti bodo sestavljali tudi komisijo, ki bo izbrala 10 podjetnih talentov.

Celjski sejem projekt MOSovih podjetnih talentov izvaja skupaj z organizacijami Startup Slovenija, Startup Maribor in Inkubator Savinjske regije, podjetjem Pro-bit ter medijsko-založniško hišo Montel Energetika.net.

V minulih šestih letih so v Celjskem sejmu omogočili predstavitev na sejmu že 35 mladim podjetjem in podjetnikom, letos pa jih bo to priložnost lahko izkoristilo še 10. Na razpis se lahko prijavijo mladi podjetniki iz Slovenije in drugih evropskih držav.