#EUface

Priložnost 13.5.2019 9:22

Vstopi v svet avtomobilske industrije

Podjetje TPV, eno izmed vodilnih razvojnih dobaviteljev na globalnem trgu avtomobilske industrije, študentom, ki želijo postati del svetovne avtomobilske industrije, ponuja sanjsko priložnost. Med tistimi, ki se bodo prijavili do 15. maja, bodo izbrali kandidata, ki bo 30 dni pomočnik direktorja raziskav in razvoja.

Podjetje TPV s sedežem v Sloveniji je eden vodilnih razvojnih dobaviteljev, delujoč na globalnem trgu avtomobilske industrije. Za najprestižnejše znamke, kot so BMW, Mercedez Benz, Volvo, Rolls Royce, Jaguar, Land Rover, in Renault razvijajo produkte, ki pomembno vplivajo na vozno dinamiko, varnost, ekološkost in udobje pri vožnji. Razvijajo in ponujajo tudi module za pametne tovarne, kot so avtomatsko vodena vozila, robotski sistemi in 3D računalniški vid.

Kandidati naj se podjetju predstavijo na čim bolj inovativen način, na primer s pismom, življenjepisom, plakatom, predstavitvijo v PowerPointu ali z videom. Inovativnost in želja, ki jo bodo začutili, bosta namreč ključna dejavnika pri izbiri. Kandidati naj omenijo tudi svojo izobrazbo, hobije, izkušnje, predvsem pa razloge, zakaj se želijo pridružiti podjetju. Predstavitev morajo do 15. maja poslati na elektronsko pošto zaposlitev@tpv.si.

Izbrani kandidat bo dobil priložnost, da na lastni koži izkusi adrenalin ob razvijanju izdelkov za najprestižnejše znamke vozil. Delal bo v mednarodnem okolju z ramo ob rami z najboljšimi inženirji, dobil bo tudi priložnost pridobiti izkušnje, ki jih je TPV pridobil v tridesetih letih obstoja. Za svoje delo bo dobil plačilo.