#EUface

Priložnost 19.2.2019 8:33

Na natečaju #100xULaktiven fotografiraj obštudijske dejavnosti

Center za obštudijsko dejavnost Univerze v Ljubljani objavlja natečaj #100xULaktiven, ki bo do 1. decembra potekal na družbenem omrežju Instagram. Namen natečaja je vključiti čim večje število študentov v obštudijske dejavnosti, ki študentom omogočajo pridobitev in krepitev novih znanj ter kompetenc.

Na natečaju lahko sodelujejo vsi študenti, ki bodo s fotografijo obeležili svoje udejstvovanje v obštudijskih dejavnostih.

Nabor teh dejavnosti je pester - od udeležbe na dogodkih Kariernih centrov UL, Centra za obštudijsko dejavnost, raznih seminarjev in delavnic do dogodkov študentskih društev. Ob objavi na Instagramu je treba fotografiji dodati oznako #100xulaktiven ter zaporedno številko fotografije, na primer#1.

Rektor ljubljanske univerze bo na slavnostnem gala plesu ob 100-letnici univerze 5. decembra podelil priznanja in praktične nagrade vsem, ki bodo do 1. decembra najmanj 100-krat obštudijsko aktivni. Nagradni paket vsebuje univerzitetni pulover s kapuco, rokovnik, dežnik, nahrbtnik vrečko in prenosno baterijo za polnjenje mobilnih telefonov.

Na natečaju lahko sodelujejo študentke in študenti z veljavnim študentskim statusom na Univerzi v Ljubljani in profilom na omrežju Instagram. Upoštevali bodo vse fotografije, ki bodo jasno prikazale udeležbo na dogodku in bodo objavljene pod oznako #100xulaktiven med 10. januarjem in 1. decembrom.