#EUface

Priložnost 3.2.2019 9:00

Društvo za kulturo inkluzije išče prostovoljca v projektu Solidarity

Društvo za kulturo inkluzije išče prostovoljca iz Slovenije v okviru programa Evropska solidarnostna enota za projekt Solidarity. Prostovoljec bo vključen v priprave in izvedbo projektov, kot so Mednarodno festivalsko leto Igraj se z mano, Specialni telovaj, počitniško varstvo, Različnost nas bogati ter v vse projektne promocijske aktivnosti. Prijaviti se je mogoče do 15. februarja.

Dolgoročno prostovoljstvo bo trajalo od predvidoma 1. marca letos do predvidoma 28. januarja prihodnje leto. Časovni termini izvedbe aktivnosti projekta se lahko spremenijo oz. zamaknejo.

Kandidati morajo biti stari med 21 in 29 let, imeti morajo interes za delo z otroki s posebnimi potrebami, interes in znanje s področja marketinga in stikov z javnostmi ter osnovno poznavanje računalniških programov, interneta in socialnih omrežij. Zaželeno je, da imajo izobrazbo družboslovne smeri in absolventski status.

Prostovoljec naj bi imel čut za odgovornost in pozitiven odnos do dela, bil naj bi zanesljiv, fleksibilen, odprt za učenje ter naj bi imel dobre socialne in komunikacijske spretnosti.

Prijave z življenjepisom, motivacijskim pismom in kontaktnimi podatki sprejemajo do 15. februarja preko e-pošte na naslov drustvo.zakulturoinkluzije@gmail.com ali po pošti na naslov Melikova 1, 1000 Ljubljana.