#EUface

Priložnost 2.11.2018 16:26

Na tekmovanju Freshhh simuliraj vodenje naftne korporacije

Ekipe po treh študentov se lahko še do nedelje prijavijo na mednarodno spletno študentsko tekmovanje Freshhh, na katerem simulirajo vodenje naftne korporacije. Najboljši bodo imeli možnost postati potencialni udeleženci kariernega programa Skupine MOL za sveže diplomante.

V tekmovanju študenti sprejemajo odločitve o razvojnih projektih na področju naftne in plinske industrije, o gradnji rafinerije, določajo pa tudi najboljši portfolio produktov. Študenti imajo tudi priložnost postaviti strategijo razvoja maloprodajne mreže in se odločati glede investicij v razvoj mreže.

Tekmovanje poteka v treh krogih. Spletni kvalifikacijski krog je strateška simulacijska igra v treh delih: Upstream (Raziskave in Razvoj), Downstream (Rafinerije, Logistika) in Maloprodaja. Najboljših 60 ekip se nato uvrsti v polfinale, kjer se pomerijo v tehnološko osredotočenih študijah primerov in strokovnih kvizih.

Osem najboljših ekip bo dobilo priložnost sodelovati v finalnem delu tekmovanja, ki bo v živo v Budimpešti. Najboljši študenti bodo imeli možnost postati potencialni udeleženci kariernega programa Skupine MOL za sveže diplomante, imenovanega Growww.

V 11 letih je tekmovanje Freshhh pritegnilo že več kot 25.000 študentov iz 76 držav in 250 univerz ter fakultet. V tekmovanju Freshhh je sodelovalo že več kot 8000 ekip na globalni ravni. Te številke so dokaz, da je spletno tekmovanje Skupine MOL v industriji postalo simbol, ki privablja mlade talente s tehničnim/inženirskim znanjem, da izkusijo kaj jim ponuja Skupina MOL.