#EUface

Priložnost 1.11.2018 9:23

Do nepovratnih sredstev s strokovnjaki univerzitetnega inkubatorja

Ljubljanski univerzitetni inkubator objavlja razpis, preko katerega bodo pomagali posameznikom in skupinam z najbolj obetavno podjetniško idejo razviti produkt in ga pripeljati do prvega kupca ter hkrati pripraviti na različne razpise, ki nudijo nepovratna sredstva. Rok prijave je 11. november.

Strokovnjaki Ljubljanskega univerzitetnega inkubatorja bodo na voljo, da interesente v začetnih korakih spremljajo in jim svetujejo, vse od priprave poslovnega modela do razvoja prototipa ter do vašega prvega kupca. To izhodišče bo sodelujočim omogočilo tudi večjo uspešnost na različnih razpisih.

Razpis je namenjen tako posameznikom kot skupinam, ki skupaj razvijajo podjetniško idejo. Primarno se lahko prijavijo člani Univerze v Ljubljani - študenti, alumni študenti (do treh let po študiju), mladi raziskovalci, pedagoški delavci, odprti pa so tudi za vse ostale, ki imajo inovativno idejo. To bo treba v tednu med 12. in 16. novembrom tudi predstaviti strokovni komisiji, ki bo nato izbrala najboljše prijave.