#EUface

Priložnost 28.9.2018 10:00

Natečaj za fotografije projekta, financiranega z evropskimi sredstvi

Informacijska točka Europe Direct Koper-Capodistria razpisuje Instagram nagradni natečaj za najboljšo fotografijo slovenskega ali evropskega projekta, ki je bil financiran ali sofinanciran z evropskimi sredstvi. Fotografije bodo zbirali do 5. oktobra, nato bo žirija izbrala najboljšo. Nagrajenec bo prejel bon za FlixBus v vrednosti 100 evrov.

Preko natečaja naj bi javnost seznanili s slovenskimi ali evropskimi projekti, ki so bili izvedeni s (so)financiranjem Evropske unije. Ljudem naj bi na ta način približali koristi in zgodbe o uspehu iz Evropske unije.

Sodelujejo lahko vsi, ki posnamejo fotografijo slovenskega ali evropskega projekta, za katerega so bila uporabljena tudi evropska sredstva, jo objavijo na svojem profilu na družbenem omrežju Instagram ter jo označijo z @ed_kopercapodistria in #TiJeEUBlizu. V skupino projektov sodijo nepremičnine, dediščina, storitve in dogodki. Za fotografijo, s katero sodelujejo na natečaju, morajo imeti polno lastništvo avtorskih pravic.

V natečaju je mogoče sodelovati tudi s selfijem s študentske izmenjave Erasmus+, fotografijo območja, obnovljenega s sredstvi EU, kot je npr. Naravni rezervat Škocjanski zatok, ali s fotografijo s kakšnega dogodka.