#EUface

Priložnost 5.9.2018 9:00

CNVOS išče novega sodelavca

Krovna mreža slovenskih nevladnih organizacij CNVOS išče strokovnega sodelavca pravnika za nedoločen čas s polnim delovnim časom. Izkušnje s področja dela z nevladnimi organizacijami so zaželene, a ne obvezne. Prijave zbirajo do 10. septembra.

Nova sodelavka oziroma sodelavec bo odgovoren za svetovanje nevladnim organizacijam na različnih pravnih področjih, pripravo statutov, pravilnikov in pogodb,pripravo predlogov sprememb predpisov, urejanje pravnih vsebin na spletni strani ter pripravo analiz in poročil o nevladnih organizacijah.

Kandidati morajo imeti najmanj 7. stopnjo izobrazbe pravne smeri, obvladati angleški jezik ter imeti računalniška znanja. Zaželene so izkušnje s področja dela z nevladnimi organizacijami, poznavanje predpisov, ki urejajo delovanje nevladnih organizacij in poznavanje področja varstva osebnih podatkov (Uredba GDPR).

Izbranega kandidata bodo zaposlili za nedoločen čas s polnim delovnim časom s poskusno dobo šestih mesecev, imel bo začetno plačo med tisoč in 1200 evrov neto, delal pa bo v družini prijaznem delovnem okolju.

Prijave z življenjepisom, motivacijskim pismom in dokazilom o izobrazbi zbirajo na elektronskem naslovu info@cnvos.si do 10. septembra. Izbor bo potekal v dveh krogih.