#EUface

Zgodba 9.5.2018 10:53

Na Škisovi tržnici tudi nagradno obarvana stojnica EUface

Na letošnji Škisovi tržnici, ki bo potekala v četrtek na Kardeljevi ploščadi v Ljubljani, bo s svojo stojnico prisotna tudi ekipa projekta EUface. Mlade bomo seznanjali s projektom in jih za njihovo sodelovanje tudi nagradili.

Vsak, ki bo obiskal stojnico, se seznanil s projektom in si naložil mobilno aplikacijo EUface, se bi prislužil nagradno kratko majico. Z naložitvijo aplikacije se bo lahko vključil tudi v nagradno igro, v okviru katere se bo lahko potegoval za pametne mobilnike iPhone. Več o nagradni igri na tem mestu.

Mobilna aplikacija #EUface prinaša novice in uporabne informacije za mlade. Znotraj teh vsebin mlade osveščamo tudi o vlogi Evropskega parlamenta in priložnostih, ki jih ponuja EU, pa tudi o temeljnih vrednotah, na katerih temelji EU. Vse vsebine so dosegljive tudi na spletnem mestu #EUface.

Med vsebinami so tudi multimedijske zgodbe o mladih Slovencih, skozi katere se zrcalijo prednosti in priložnosti v EU, h katerim je s svojim delovanjem prispeval tudi Evropski parlament.

Poleg tega pripravljamo tudi kratke novice, relevantne za mlade. Gre tako za novice o delovanju Evropskega parlamenta kot tudi za drugo dogajanje, ki je pomembno za mlade in njihovo angažiranje oziroma delovanje v evropskem prostoru.

Vsebine nastajajo v okviru projekta Slovenske tiskovne agencije, ki ga sofinancira Evropski parlament.