#EUface

Zgodba 11.4.2018 10:46

Bodi EUfaca in osvoji novi iPhone

Te zanimajo informacije o zanimivih delovnih mestih, natečajih, štipendijah, študiju v tujini in drugih priložnostih v okviru EU? Pa informacije o dogodkih, namenjenih mladim? Potem si na svoj mobilnik naloži mobilno aplikacijo #EUface in se v nagradni igri poteguj za najnovejši pametni mobilni telefon Apple iPhone.

Za sodelovanje v nagradni igri je potrebna namestitev aplikacije #EUface na mobilni telefon, izpolnitev polja za sodelovanje in nato uporaba aplikacije. Uporabnik z dnevno rabo aplikacije, vsako prebrano novico in izpolnjeno mini anketo zbira točke, najbolj aktivni pa bodo na koncu nagrajeni s pametnimi mobilniki iPhone in atraktivnimi kratkimi majicami EUface. Več informacij o pravilih nagradne igre v sami aplikaciji.

Aplikacijo je mogoče namestiti na telefone z operacijskim sistemom Android in Apple iOS.

Mobilna aplikacija #EUface prinaša novice in uporabne informacije za mlade. Znotraj teh vsebin mlade osveščamo tudi o vlogi Evropskega parlamenta in priložnostih, ki jih ponuja EU, pa tudi o temeljnih vrednotah, na katerih temelji EU. Vse vsebine so dosegljive tudi na spletnem mestu #EUface.

Med vsebinami so tudi multimedijske zgodbe o mladih Slovencih, skozi katere se zrcalijo prednosti in priložnosti v EU, h katerim je s svojim delovanjem prispeval tudi Evropski parlament.

Poleg tega pripravljamo tudi kratke novice, relevantne za mlade. Gre tako za novice o delovanju Evropskega parlamenta kot tudi za drugo dogajanje, ki je pomembno za mlade in njihovo angažiranje oziroma delovanje v evropskem prostoru.

Vsebine nastajajo v okviru projekta Slovenske tiskovne agencije, ki ga sofinancira Evropski parlament.