#EUface

Priložnost 21.3.2018 10:19

Službena stanovanja Morsa za družinske člane pripadnikov TO, padlih v vojni za Slovenijo

Ministrstvo za obrambo (Mors) je objavilo poziv za dodelitev službenih stanovanj v najem ožjim družinskim članom pripadnikov Teritorialne obrambe, padlih v vojni za Slovenijo leta 1991. Na voljo je 10 stanovanj v različnih krajih po Sloveniji. Rok za prijavo je do vključno 5. aprila, je zapisano na spletnih straneh ministrstva.

Na voljo je 10 stanovanj, od tega dve garsonjeri, eno enosobno stanovanje, šest dvosobnih in eno trisobno stanovanje. Stanovanja se nahajajo v Ajdovščini, Brežicah, Murski Soboti, Postojni, Ribnici, Slovenski Bistrici in Vipavi. Neprofitne najemnine zanje pa se gibljejo med 74 evri za garsonjero v Slovenski Bistrici in 230 evri za trisobno stanovanje v Brežicah.

Prosilci se na poziv prijavijo preko obrazca Prijava na razpis za službeno stanovanje ali garažo, ki ga izpolnjenega skupaj z zahtevanimi listinami oziroma dokumentacijo posredujejo na naslov Ministrstvo za obrambo, služba za kadrovske zadeve, Vojkova cesta 55, 1000 Ljubljana, do vključno četrtka, 5. aprila, je še navedeno v pozivu.

Vse podrobnosti poziva lahko zainteresirani najdejo na spletnem naslovu http://www.mo.gov.si/si/javne_objave/ravnanje_s_stvarnim_premozenjem/nepremicnine/namere_o_oddaji_stvarnega_premozenja/.