#EUface

Novica 18.4.2017 16:24

Znani zmagovalci nagradne igre #EUface

Glavni nagradi v okviru nagradne igre #EUface bosta dobili Tina Hočevar in Lučka Ilc. Z namestitvijo oziroma uorabo mobilne aplikacije #EUface sta v žrebanju prišli do najnovejših pametnih mobilnikov Apple iPhone.

Poleg tega smo izžrebali tudi 20 prejemnikov kratkih majic z logotipom projekta #EUface. Prejemniki nagradnih kratkih majic so po abecednem vrstnem redu naslednji:


Ceglar Katarina
Čebohin Krt Matej
Čelofiga Rok
Gorišek Diana
Horvat Gašper
Kampl Tin
Kemperle Tilen
Lamprečnik Petra
Ošep Hana
Pjevic Damjan
Podlipec Mateja
Slabe Saša
Štuhec Meta
Tomše Maja
Tratnik Goran
Turnšek Jurij
Urh Špela
Vinko Nejc
Vunderl Žiga
Zupanc Alina

O prevzemu nagrade bodo nagrajenci obveščeni po elektronski pošti. Več informacij o pravilih nagradne igre je na voljo na tem mestu.

Mobilna aplikacija #EUface prinaša novice in uporabne informacije za mlade. Znotraj teh vsebin mlade osveščamo tudi o vlogi Evropskega parlamenta in priložnostih, ki jih ponuja EU.

Med vsebinami so tudi multimedijske zgodbe o mladih Slovencih, skozi katere se zrcalijo prednosti in priložnosti v EU, h katerim je s svojim delovanjem prispeval tudi Evropski parlament.

Poleg tega pripravljamo tudi kratke novice, pomembne za mlade. Gre tako za novice o delovanju Evropskega parlamenta kot tudi za drugo dogajanje, ki je pomembno za mlade in njihovo angažiranje oziroma delovanje v evropskem prostoru.

Aplikacijo je mogoče namestiti na telefone z operacijskim sistemom Android in Apple iOS. Vse vsebine so dosegljive tudi na spletnem mestu #EUface.

Vsebine nastajajo v okviru projekta Slovenske tiskovne agencije, ki ga sofinancira Evropski parlament, kot partnerski organizaciji pa sodelujeta Študentska organizacija Slovenije in Dijaška organizacija Slovenije.